Onderwijs en opvang onder één dak
Op OBS J.C. van Gent krijgt ieder kind de kans zich te ontwikkelen binnen een uitdagende en stimulerende omgeving. Naast basisonderwijs hebben we binnen de school ook mogelijkheden voor kinderopvang. Kinderen van 0 tot 4 jaar kunnen hier spelenderwijs nieuwe dingen leren en ontdekken op de dagopvang, en schoolkinderen kunnen na schooltijd hun talenten ontwikkelen op de buitenschoolse opvang. Hiervoor hebben we een nauwe samenwerking met Kinderopvang Kibeo Molenlaan 26. Kinderopvang en onderwijs onder één dak dus, dat is handig voor jou en vertrouwd voor je kind! 

Dagopvang – 0 tot 4 jaar
Bij de dagopvang van Kibeo Molenlaan 26 wordt elke dag een uitdagende speelomgeving voor alle kinderen gecreëerd, zelfs voor de allerkleinsten. Kibeo’s babyspecialisten geven jouw baby de kans om iedere dag nieuwe dingen te leren. De leuke en uitdagende activiteiten stimuleren de vaardigheden van je baby. We kijken naar wat jouw baby al kan én waar we net wat extra aandacht aan kunnen geven. Zo ontwikkelt je baby zich op eigen tempo.

Binnen de dagopvang worden ook de peuters uitgedaagd om samen met vriendjes en vriendinnetjes alles te leren wat zij of hij straks als kleuter nodig heeft. Kibeo Molenlaan 26 werkt met Peuterstart, dit zijn gecertificeerde activiteitenprogramma’s die je kind in zijn of haar ontwikkeling stimuleren. Met de juiste activiteiten en materialen, een inspirerende omgeving en hulp van professionele pedagogisch medewerkers ontwikkelt je kind zich razendsnel! 

Buitenschoolse opvang 
Je kind kan vóór en na schooltijd spelen bij de buitenschoolse opvang (BSO) van Kibeo Molenlaan 26. Door uitdagende, leerzame en vooral toffe activiteiten aan te bieden, kunnen we aansluiten op de interesses en talenten van je kind. Ook maakt je kind op de BSO kennis met allerlei nieuwe spellen en activiteiten. Zo ontdekt je kind nieuwe hobby’s en talenten.

Meer informatie of inschrijven?
Meer weten over kinderopvang bij Kibeo Molenlaan 26? Kijk voor alle opvangmogelijkheden op de website van Kibeo of neem contact op met vestigingsmanager Mariëlle Redert via m.redert@sopogo.nl  Zij helpt je graag verder!